Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 155 проект

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
    Имайте си търпение всичко ще се види каква е целта.

Реално, ако всички външни части на бялата са без забележки, и колегата иска да кара бяла ествествено, раздърпва и неговата алфа по същия начин и прехвърля всички части от бялата на другата.Остават за боядисване вътрешните рамки , задните калници и един таван.
    Зависи вече дали колегата е ще е перфекционист и ще я боядиса цялата.
    Иначе като гледам мерак има, щом е купил още една , връщане назад няма.
    Успех

Comment

• Малко още ми остана да доразглобя бялата и почвам моята.

Comment

• Днес приключихме с разглобяването.

Comment

• Сега, колега, ще те призная, ако това купе му направиш реплика от карбон и алуминий и сглобиш пак колата. Ще се получи мечтата на всеки сектант в тоя раздел-супер-лека 155-ца

Comment

• Не просто си отива на боклука това купе.

Comment

• Истинските Алфи нямат една точка ръжда по купето.

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
                Не просто си отива на боклука това купе.
                Жалко,вижда се перфектно
                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                Alfa 166 2.4 JTD EX
                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• И на мен не ми се иска да ходи там но бракувано купе няма какво друго да го правя.

Comment

• Една интересна снимчица направена от мен

Comment

• СБОГОМ ;(

Comment

• Напълно здраво си беше.

Comment

• Спазвайте добрия тон!

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Първоначално публикувано от davidoff_306
                          Какво съм направил аз си е мое лично решение.
                          Това е така, но все пак в раздел 155, да разглобиш 155-ца на части и да дадеш купето на скрап и да качваш снимките от етапа е като бял да заколи черен в бронкс и да снима с камера и после да пусне клипа си по B.E.T...

Според заглавието темата е за реставрация, не за скрапация на 155!
                          Досега мисля почти не сме видяли какво се случва с колата, която реставрираш.
                          По-добре е да насочиш темата натам, не как разглобяваш друга 155! Приеми го като градивна критика, от която зависи бъдещето на темата.
                          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:45.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Можеше на бялото един флекс да му теглиш и след 5 години да кърпиш с него. Сега трябва още една да купуваш
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              Спазвайте добрия тон!

---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Това е така, но все пак в раздел 155, да разглобиш 155-ца на части и да дадеш купето на скрап и да качваш снимките от етапа е като бял да заколи черен в бронкс и да снима с камера и после да пусне клипа си по B.E.T...

Според заглавието темата е за реставрация, не за скрапация на 155!
                              Досега мисля почти не сме видяли какво се случва с колата, която реставрираш.
                              По-добре е да насочиш темата натам, не как разглобяваш друга 155! Приеми го като градивна критика, от която зависи бъдещето на темата.

Ок като недостигат финансите и тази кола като ми пречеше как да почна да правя другата. Мислиш ли че аз не искам вече да я направя и да и се радвам готова нагласена?

Comment

• Като цяло можеше и без тези снимки с разколачването и как отива на скрап Не е приятна гледка, но както един познат с немско возило се бъзика - "Това е съдбата, която рано или късно застига всяка Алфа Ромео...". Просто не може да и се вземат парите цяла Тъжно, но факт...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X